ØIF – Gymnastik

Velkommen til ØIF Gymnastik

Forårsopvisning 2022

Tak til jer alle for jeres deltagelse i år og for de flotte opvisninger til gymnastikopvisningen den 18. marts 2022. Det var dejligt at se.

Det første hold på gulvet var putterne med instruktørerne Birthe og Jette samt hjælpeinstruktørerne Nora, Gaia og Bella. Fra instruktørernes side til gymnasterne lyder: Tusind tak fordi i sprang til – igen igen. Vi laver lidt at det hele. Sanglege, fangelege, bevægelse og dans til musik. Så må vi ikke glemme, at der skal være tid til at prøve redskabsbanen.

Næste hold på gulvet for allerførste gang sammen: MIX Formiddagsholdet og damer med temaet sol, sommer og feriestemning. Musikalsk var der Sommer og sol, fugle som bare kan tage af sted, uden begrænsninger, græsk folkedans og til Danmarks ukronede sommerferiested.

Derefter var Far/mor og barn-holdet på gulvet med instruktører Birthe og Jette
Fra sæsonens start og frem til opvisningen, kan man se hvordan de forskellige børn har udviklet sig. Det gør de ved gentagelser og samarbejdsøvelser sammen med mor eller far og ved at se hvordan de andre gør.

Herefter var det tid til det første gæstehold – Fristjernens regnbue dansere, fra Østerlars Friskole med instruktør Camilla. Camilla og hendes gruppe af piger og drenge fra Østerlars Friskole elsker sjov, dans og musik.

Multi Kidz1 holdet sluttede af før pausen med masser af fart over feltet. Instruktører og hjælpeinstruktører er Sarah, Claus, Gaia Gustav, Bertram og Heino. Fra trænernes side lyder det: Holdet har været meget engageret i træningen. Det har været en meget livlig og spændende sæson med meget aktivitet i vores egen hal samt ture til DGI-hallen i Rønne. Under træningen har der været fokus på spring og præcisionsspring, hvor der er trænet både på plint og tårne.
Det samme gør sig gældende for Parkour2 holdet, der startede som første hold efter pausen. Tak for den flotte demonstration i at komme den hurtigste vej fra a til b.

Så var turen kommet til JUST DANCE med instruktør Birthe. Just dance er et hold, hvor man danser alt det man kan, og hvor vi ikke går så meget op i, om vi bruger det rigtige ben osv. Vi skal bare ha’ det sjovt.

Tak for en god opvisning – holdet skal også til DGI’s landsdelsforårsopvisning i Åkirkeby Hallerne enten den 26. eller 27. marts.

Så blev det Rytme pigernes tur med Instruktøren Gaia. Rytme piger er et hold fra 4. – 7. kl., der altid har det sjovt når der trænes. Pigerne er kommet med gode ideer til serier og det har været hårdt at lære nye serier. Men der har været masser af grin og smil på læben og alle er gået hjem med røde kinder. De seje tøser skal også til DGI’s landsdelsforårsopvisning i Åkirkeby Hallerne enten den 26. eller 27. marts.

ØIF siger tusind tak for en flot opvisning ved juniorlandsdelsholdet med instruktørerne : Sissi, Josefine, Mads og Anders. Tak for at I ville deltage på denne festlige aften og knæk og bræk til alle de opvisninger I skal til.

Det sidste hold på gulvet denne aften var Dans Mix med instruktør Jeanette
Dans Mix er et hold, hvor det handler om at grine, hygge og måske fået lille glas vin inden træningen går i gang. Vi hygger os altid og sved på panden er altid en gevinst. Denne aften viste Dans Mix et show over det, der har været trænet på i sæsonen

Tusind tak til alle hold, for en opvisning, hvor vi fik set noget af det, I alle har trænet med i løbet af sæsonen. Fra Gymnastikudvalgets side skal det siges: Tak er kun et fattigt ord, men alligevel
TUSIND TUSIND Tak fordi I igen i år har stået sammen og fået det hele til at gå op i en højere enhed. I er bare helt fantastiske– tusind tak for alt – vi håber vi ses til næste sæson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi elsker gymnastik!

Putter/Tonsergruppen har første træning efter Nytår, mandag den 10. januar 2022. ⛄️
Rytme piger har første træning efter Nytår, mandag den 10. januar 2022. 🎁
Far/mor og barn har første træning efter Nytår, tirsdag den 11. januar 2022. 🎄
Just Dance har første træning efter Nytår, tirsdag den 11. januar 2022. 🎅🏻
Multi Kidz1 har første træning efter Nytår tirsdag den 18. januar 2022. ⛄️
Parkour har første træning efter nytår er tirsdag den 11. januar 2022. 👎🏻🎄
Vi ønsker jeg alle en dejlig jul og et helt fantastisk godt nytår. 🎄⛄️🎅🏻🎊🎉
Julehilsen fra Gymnastik udvalget

 

ØIF har startet gymnastik-sæsonen 2021/2022 med fuldt program.

OBS! Parkour og multikidz bytter uge efter efterårsferien. Parkour 2 starter træning den 26. oktober og træner i ulige uger frem til jul. Multikidz/parkour 1 træner næste gang den 2. november og træner i lige uger frem til jul.

I uge 37 startede en ny sæson i Østermarie Gymnastik Forening, hvor der er hold for alle aldre, – og du kan stadig nå at tilmelde dig.

Der er både gymnastik, dans og parkour på programmet.. ”Det bliver sjovt”, siger trænerne. ”Vi skal både bevæge os og have det sjovt.” Og de står klar til at tage imod både tidligere og nye gymnaster. ”Vi håber, at se rigtig mange af dem, der før har gået til gymnastik, og også nye ansigter”, siger Marianne Jensen, formand, der samtidig håber på en sæson uden afbrydelser og med afsluttende opvisning.
I år er der kommet hele tre nye hold til. Det ene er Rytme Piger, der er et tilbud for piger i 4-7. klasse, hvor
der gennem dans og musik arbejdes med balance, rytme og kropsholdning. Det vil både være udfordrende og sjovt. Bag holdet står Camilla, der igennem mange år, har været en del af Østermaries trænere og har stået i front for flere hold med både dans og gymnastik.

Også for børn i 0.-4. klasse er der oprettet et nyt hold. Her er alle piger og drenge velkomne, hvis de har lyst til at lære nogle danse. Man kommer og danser med så godt man kan – for man bliver så glad af at danse.

Endelig er der et hold for drenge i 0. klasse, der kaldes tonsergruppen, med spring og miniparkour.
Også for voksne er der dansehold. Derudover bydes der på hold med gymnastik eller leg/gymnastik for alle aldre.

En ting, der er taget med fra corona-tiden er at parkourholdene fortsat træner hver anden tirsdag, hvor der til gengæld er god tid, til at få prøvet kræfter med at komme over alle forhindringerne på banen.

Her på siderne kan du læse mere om de forskellige hold og tilmelde dig.

Fra formanden lyder opfordringen ”Kom og prøv, bliv udfordret og ha´ det sjovt sammen med andre.”

Har du idéer til hold eller andre tiltag er du meget velkommen til at kontakte gymnastikudvalget – du finder kontaktinformationer under “Udvalg” i menuen til venstre.

Venlig hilsen

ØIF Gymnastik