Velkommen til ØIF Gymnastik

Sæsonen 2023/2024 starter den 11/9 2923.

Vi tager hul på den nye sæson fra mandag den 11/9-14/9.
Dog starter livsglad motion for seniorer (mix-hold) den 21/9.
Se mere under hold og træningstider i menuen og find det hold, der passer dig.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til endnu en god sæson i ØIF.

Forårsopvisningen 2023 blev afholdt fredag d 17. marts i Østermarie hallen. 

Herunder kan du se billeder fra opvisningen og læse lidt om holdene.

Skulle du få lyst til at gå til gymnastik i den kommende sæson 2023/2024 så hold øje med siderne her, når de kommende hold og tider offentliggøres i løbet af sommeren.

FORÅR – GYMNASTIKOPVISNING – vores helt store afslutning på sæsonen.
Det er en familiefest, hvor der bliver hygget og klappet og man møder nogle, man ikke har talt med siden sidste gymnastikopvisning.

Og så er der alle vores dejlige gymnaster små, unge, ældre og så dem, der er lidt ældre – der er plads til alle og alle glæder sig.

Aftenen startede traditionen tro med fælles indmarch til Østermarie-sangen.

Fanerne først. Det er så flot, når fanerne går ind. Alle gymnasterne følger trop i fællesindmarch og ca. 450 tilskuerne og ca. 115 gymnaster blev budt velkommen.

Der blev vist mange former for gymnastik og dans, så der var noget for enhver smag. I alt 8 lokal hold plus 2 gælstehold; Hjemve og Junior Landsdelsholdet var på gulvet.

Putter, far/mor og barn – det var en flok herlige unger med krudt bagi, der viste lidt af hvert blandt andet sanglege og race på små scooter.

Rytme 4.-7. En flok piger som efter en god sæson havde en fed aften med hoppe-/svingserier, funk, rul på gulvet og akrobatik. (se også indlæg om dette hold længere nede på siden)

Damer/formiddags mix: Et skønt mix af dameholdet og formiddags-mix, hvor der blev vist hele 4 serier til meget varieret musik fra klassisk til pop, og der var glimt af hvilke, redskaber de havde brugt i løbet af sæsonen. Bl.a. store bolde, vægt ring, elastikker og dertil styrkeøvelser.

Fælles serie: Alle gymnaster og publikum blev inviteret på gulvet til at lave en fælles serie, som gymnasterne havde øvet på de sidste par gange inden opvisningen.

Multikids Parkour 1: Her var der bare fart over feltet med ca. 30 børn, der kravlede op, gik på line og sprang ned. Der var gang i dem hele tiden. Parkour er der, hvor det gælder om at komme fra A-Z hurtigst muligt. Der er kun en vej og det er fremad – og det hurtigt.

Parkour 2: Er et hold for de lidt større parkourudøvere. Her gik det også bare derud af – der var bare fart over feltet, der blev løbet og sprunget på redskaberne; hoppet fra tårn til tårn, hoppet ned fra tårnene og så rullefald når de landede på måtterne.

Just Dance: Fint lille dansehold med masser af smil. Pigerne havde det sjovt og det blev flot da de blandt andet brugte vimpler til en Frostsang.

Dans mix: Der var fuld power på fra starten med jakker, der blev smidt, fede dansetrin og masser af smil og energi. De havde også en svingserie, hvor man fik lov til at smage lidt af den rytmiske del af gymnastikken.

 Junior landsdelshold og Hjemve var også på gulvet og de gav os 2 rigtig gode opvisninger.

Aftenen sluttede med fællesudmarch efter, at alle instruktører m.fl. fik en ekstra klapsalve og en buket blomster.

Kort og godt endnu en fantastisk aften med masser af klap og godt humør fra publikum. Vi ses til næste år.

Mvh

Linda H. Kjær-Pedersen

ØIF Gymnastikopvisning

 

Rytme 4.-7. klasse sæson 22/23

Selvom vi kun er 7 på holdet, så har vi det rigtig sjovt og hyggeligt😄☺️ vi varmer op (det syns vi er lidt hårdt, men man skal siger Lærke😂) vi laver serier og det kan vi rigtig godt lide. Og vi er mega dygtige. Vores instruktører giver os karakterer fra 1-10😂 og når det er rigtig godt så er der faldet lidt slik og sodavand af efter træningen.
🍬🥤

Vi glæder os meget til at vise, hvad vi har øvet på.

Hilsen team rytme og instruktører🌸🌸


Juleafslutning 


Så blev der holdt juleafslutning for parkour og multikids i DGI hallen fredag d 16/12. Der var 35 glade børn som kom og de fik selvfølgelig  juleslik, kagemand, juice og nogle fede timer at gå på juleferie med.

 

Vi ses igen tirsdag d 3/1.
Glædelig jul og godt nytår.

Claus, Pia, Heino, Gustav og Gaia

 

ØIF har startet gymnastik-sæsonen 2022/2023 med fuldt program.

billede af hold
Gymnastik og dans for alle

I uge 37 startede en ny sæson i Østermarie Gymnastik Forening, hvor der er hold for alle aldre.

Her på siderne kan du læse mere om de forskellige hold og tilmelde dig.

Fra formanden lyder opfordringen ”Kom og prøv, bliv udfordret og ha´ det sjovt sammen med andre.”

Har du idéer til hold eller andre tiltag er du meget velkommen til at kontakte gymnastikudvalget – du finder kontaktinformationer under “Udvalg” i menuen til venstre.

Venlig hilsen

ØIF Gymnastik

 

 

 

 

 

 

ØIF – Gymnastik