← Tilbage til nyheder

Loppemarked i ØIF

jul 12, 2024

ØIF´s traditionelle loppemarked afholdes i Østermarie Hallen lørdag den 27. juli klokken 10.00.

Udover at hallen er fyldt med mange gode loppefund, såsom elektronik, bøger, malerier, legetøj, køkkenting og mange andre ting, fyldes den store parkeringsplads med møbler, værktøj mm. Endelig inddrages pavillonen til salg af brugt tøj.

ØIF er klar til at byde de traditionelt mange hundrede mennesker, som hvert år besøger Loppemarkedet i Østermarie velkommen og give dem mulighed for at gøre et godt køb. Betaling kan foretages med såvel kontanter som MobilePay. Selvom parkeringspladsen er inddraget til salgsområde, er der rige muligheder for at parkere på de omkringliggende arealer, og der vil være parkeringsvagter til at lede bilerne på plads.

Udover almindeligt loppemarked afvikles der auktion klokken 11. Her er det kun de absolut bedste effekter der kommer med, og auktionen forventes afviklet i løbet af ½ time.

Igen i år lyder det fra loppemarkedsudvalget, at der er kommet rigtig mange effekter ind.  Og som de forrige år er meldingen den samme; det ser igen i år ud til at blive et stort loppemarked med endnu flere ting end tidligere.

Loppemarkedet afholdes traditionen tro i Østermarie Hallen samt arealet udenfor. Det sker lørdag den 27. juli kl. 10-13.  Der er auktion kl. 11.00

Der vil ud over køb af gode ting og sager, også være mulighed for at købe drikkelse, æbleskiver mm.

Med venlig hilsen

ØIF.