← Tilbage til nyheder

Frivillig til Party Show 2021

jul 15, 2021

Efter 1 års pause – vender Party Show tilbage i ØIF. Lørdag den 25. september fejrer vi 40 års jubilæum. Partyudvalget er i fuld gang med planlægningen og billetterne er solgt.

Næste opgave bliver

at finde de mange frivillige, som er nødvendige for at gennemføre dette arrangement. Har du tidligere været frivillig, kan du forvente at blive kontaktet snart, hvor vi vil bede om din hjælp. Hvis du ikke tidligere har været med som frivillig, men gerne vil bakke op om ØIF, ved at hjælpe til, er du meget velkommen til at kontakte Party udvalget, som består af:

Mogens Christiansen – mail:  mogens.christiansen@privat.dk

Vinnie Madsen – mail:  vinnieogniels@gmail.com

Tina Christensen – mail:  tina@lilleeje.dk

Bodil Frederiksen – mail:  bodil.frederiksen@privat.dk

Der er mange forskelligartede opgaver fra fredag til søndag. Melder du dig til, får du en enestående oplevelse af sammenhold og glæde, foruden du er med til at støtte foreningens arbejde med at skabe tilbud til såvel nye som gamle medlemmer i ØIF.

Vi søger også overnatningsmulighed for 4 jyske musikere (OS3) natten mellem lørdag og søndag – den 25. september. Har du en ferielejlighed, et sommerhus eller lignende, gerne i nærheden af Østermarie, hører vi gerne fra dig.

På udvalgets vegne

Mogens.