Velkommen til ØIF Gymnastik

Sæsonafslutning for børn og unge for sæsonen 2023/2024

Østermarie gymnastik afdeling holdt børne/ungdomsafslutning med pizza/salat/lasagne og pølsemix i Østermariehallens cafeteria☺️ Det tog ikke lang tid for børnene at spise for derefter kunne de løbe ned i hallen til fri leg i 1 times tid. De voksne fik hyggesnakket og børnene fik leget, spillet, klatret på redskaber og rigtig moret sig⚽️🛵🟦 🛝
Det var første gang vi afholdt det fælles og tusind tak til alle forældre for den kæmpe store opbakning. Vi endte med at være 170 voksne og børn
👩🏻👶🏻🧑🏼👨🏻‍🦰

Gymnastikopvisning 22. marts 2024 – en festlig familieaften

Endelig blev det dagen hvor ØIF kunne byde velkommen til forårs gymnastik-    opvisning – årets festlige familieaften.

Aftenen startede med at ØIFs 2 faner og alle gymnaster og instruktører gik indmarch og der blev sunget vores smukke fædrelandssang ”Der er et yndigt land” hvor fanerne hilser. Der blev uddelt pokaler til de gymnaster under 18 år, der havde gået til gymnastik i ØIF i hhv 5 år i træk og 10 år i alt.
Herefter startede den festelige opvisning fra holdene.
Der var 6 lokale hold, samt 2 gæste hold – Ynglinge Landsdelsholdet og Hjemve -,der skulle
på gulvet.
Putterne var det første hold – en tur til de ”små mus’ lille hule” hvor der blev hoppet, kravlet og udfordret i redskabsbanen.
Rytme piger  for piger i 4.-7. kl er et lille hyggeligt hold på 6 gymnaster. De viste gymnastik med og uden vimpler. De smilede og sang med på sangene/musikken og det er rigtigt dejligt at se –
det er beviset på, at de kan og vil.


Far/mor og barn. Ja hvad kan man skrive andet end, at dejlige små børn, der synes, at det bare er så sjovt mens de voksne vist svedte lidt mere.


Livsglad motion for seniorer mænd og kvinder – alder fra 54 til 94 år. Holdet viste et lille udsnit af, hvad de havde lavet igennem denne sæson. Der blev gået godt til den, med god glad hurtig musik.

Så var det tid til et friskt input, hvor  publikum og gymnaster kunne komme ud og prøve en lille dans som Lærke stod for.

Herefter gik det over stok og sten dvs. komme fra A – Z så hurtigt som muligt. Højt op og langt ned, balance rulle og springe – ja alt hvad man kan tænke og ikke tænke sig – sker
på redskaber ved de to parkourhold.
Et for de yngste alder 0.-3. kl og så dem fra 4.- og opefter. Og de store startede flot ud med rengøring….

Vi fik også set dans ved Just dance-holdet, hvildet var livsbekræftende at se. Holdet havde selv bestemt hvilke danse, de skulle vise til opvisningen. Holdet gav den hele armen – der var fart på og gode rytmer – sved på panden ind i mellem alt dette, viste de en svingserie.

Så var der vores 2 gæstehold, der begge leverede en rigtig god opvisning. Her fik vi også nogle rigtig gode spring at se fra de unge herrer på Ynglinge landsdelsholdet.

Aftenen sluttede med at alle hjælpere og instruktører kom på gulvet og ØIF gymnastik afdeling takkede for deres hjælp.
Vi håber på at de alle kommer igen næste år – og mon ikke de gør det.
Efter dette kunne instruktørerne gå ned bag Hjemve, så var der klar til udmarch, med fanerne flot båret i foran og viste vej – til Østermarie sangen.

Gymnastikopvisning den 22. marts 2024

De mange hold har øvet sig hele vinteren og er klar på at lave en fantastisk opvisning:

Gymnastik opvisning 2024

Sæsonen 2023/2024 starter den 11/9 2923.

Vi tager hul på den nye sæson fra mandag den 11/9-14/9.
Dog starter livsglad motion for seniorer (mix-hold) den 21/9.
Se mere under hold og træningstider i menuen og find det hold, der passer dig.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til endnu en god sæson i ØIF.

Forårsopvisningen 2023 blev afholdt fredag d 17. marts i Østermarie hallen. 

Herunder kan du se billeder fra opvisningen og læse lidt om holdene.

Skulle du få lyst til at gå til gymnastik i den kommende sæson 2023/2024 så hold øje med siderne her, når de kommende hold og tider offentliggøres i løbet af sommeren.

FORÅR – GYMNASTIKOPVISNING – vores helt store afslutning på sæsonen.
Det er en familiefest, hvor der bliver hygget og klappet og man møder nogle, man ikke har talt med siden sidste gymnastikopvisning.

Og så er der alle vores dejlige gymnaster små, unge, ældre og så dem, der er lidt ældre – der er plads til alle og alle glæder sig.

Aftenen startede traditionen tro med fælles indmarch til Østermarie-sangen.

Fanerne først. Det er så flot, når fanerne går ind. Alle gymnasterne følger trop i fællesindmarch og ca. 450 tilskuerne og ca. 115 gymnaster blev budt velkommen.

Der blev vist mange former for gymnastik og dans, så der var noget for enhver smag. I alt 8 lokal hold plus 2 gælstehold; Hjemve og Junior Landsdelsholdet var på gulvet.

Putter, far/mor og barn – det var en flok herlige unger med krudt bagi, der viste lidt af hvert blandt andet sanglege og race på små scooter.

Rytme 4.-7. En flok piger som efter en god sæson havde en fed aften med hoppe-/svingserier, funk, rul på gulvet og akrobatik. (se også indlæg om dette hold længere nede på siden)

Damer/formiddags mix: Et skønt mix af dameholdet og formiddags-mix, hvor der blev vist hele 4 serier til meget varieret musik fra klassisk til pop, og der var glimt af hvilke, redskaber de havde brugt i løbet af sæsonen. Bl.a. store bolde, vægt ring, elastikker og dertil styrkeøvelser.

Fælles serie: Alle gymnaster og publikum blev inviteret på gulvet til at lave en fælles serie, som gymnasterne havde øvet på de sidste par gange inden opvisningen.

Multikids Parkour 1: Her var der bare fart over feltet med ca. 30 børn, der kravlede op, gik på line og sprang ned. Der var gang i dem hele tiden. Parkour er der, hvor det gælder om at komme fra A-Z hurtigst muligt. Der er kun en vej og det er fremad – og det hurtigt.

Parkour 2: Er et hold for de lidt større parkourudøvere. Her gik det også bare derud af – der var bare fart over feltet, der blev løbet og sprunget på redskaberne; hoppet fra tårn til tårn, hoppet ned fra tårnene og så rullefald når de landede på måtterne.

Just Dance: Fint lille dansehold med masser af smil. Pigerne havde det sjovt og det blev flot da de blandt andet brugte vimpler til en Frostsang.

Dans mix: Der var fuld power på fra starten med jakker, der blev smidt, fede dansetrin og masser af smil og energi. De havde også en svingserie, hvor man fik lov til at smage lidt af den rytmiske del af gymnastikken.

 Junior landsdelshold og Hjemve var også på gulvet og de gav os 2 rigtig gode opvisninger.

Aftenen sluttede med fællesudmarch efter, at alle instruktører m.fl. fik en ekstra klapsalve og en buket blomster.

Kort og godt endnu en fantastisk aften med masser af klap og godt humør fra publikum. Vi ses til næste år.

Mvh

Linda H. Kjær-Pedersen

ØIF Gymnastikopvisning

 

Rytme 4.-7. klasse sæson 22/23

Selvom vi kun er 7 på holdet, så har vi det rigtig sjovt og hyggeligt😄☺️ vi varmer op (det syns vi er lidt hårdt, men man skal siger Lærke😂) vi laver serier og det kan vi rigtig godt lide. Og vi er mega dygtige. Vores instruktører giver os karakterer fra 1-10😂 og når det er rigtig godt så er der faldet lidt slik og sodavand af efter træningen.
🍬🥤

Vi glæder os meget til at vise, hvad vi har øvet på.

Hilsen team rytme og instruktører🌸🌸


Juleafslutning 


Så blev der holdt juleafslutning for parkour og multikids i DGI hallen fredag d 16/12. Der var 35 glade børn som kom og de fik selvfølgelig  juleslik, kagemand, juice og nogle fede timer at gå på juleferie med.

 

Vi ses igen tirsdag d 3/1.
Glædelig jul og godt nytår.

Claus, Pia, Heino, Gustav og Gaia

 

ØIF har startet gymnastik-sæsonen 2022/2023 med fuldt program.

billede af hold
Gymnastik og dans for alle

I uge 37 startede en ny sæson i Østermarie Gymnastik Forening, hvor der er hold for alle aldre.

Her på siderne kan du læse mere om de forskellige hold og tilmelde dig.

Fra formanden lyder opfordringen ”Kom og prøv, bliv udfordret og ha´ det sjovt sammen med andre.”

Har du idéer til hold eller andre tiltag er du meget velkommen til at kontakte gymnastikudvalget – du finder kontaktinformationer under “Udvalg” i menuen til venstre.

Venlig hilsen

ØIF Gymnastik

 

 

 

 

 

 

ØIF – Gymnastik