← Tilbage til nyheder

Åbent Hus i ØIF

jun 2, 2022

Onsdag den 8. juni klokken 17.00 åbner ØIF dørene for alle interesserede. Kom ned på Stadion og se på, eller deltag i en masse aktiviteter. Fodboldungdommen træner, der kan spilles badminton, håndbold, petaunqe – skydes med bue og pil og meget andet.

Vi vil gerne vise alt det vi kan tilbyde, og hvis du har en ny ide til en aktivitet i ØIF, så vil vi gerne have dit forslag. Til gengæld deltager du i lodtrækningen om et års kontingent til ØIF. Vi trækker i alt 5 præmier, hver til en værdi af 300.- kr.

Fra den 1. august indfører vi fælleskontingent – til meget billige priser. Samtidig er grillen tændt, så medbringer du aftensmaden er der dømt aftenhygge på stadion.

Onsdag den 8. juni klokken 17 – 19 åbner ØIF dørene til en masse aktiviteter. Stadion og Hallen vil summe af liv og aktiviteter.

Ungdomsafdelingen i fodbold træner på banerne, og du kan herudover prøve meget andet. Bordtennis, Badminton, Håndbold, Bueskydning, Petanque og meget andet.

Hvorfor gør vi nu det?

Igennem de sidste par år, har vi mistet cirka hvert 3. medlem, og vores omsætning er faldet meget markant. Mange aktiviteter har ligget stille – og mange vores medlemmer har fundet andre interesser. Det ønsker vi ikke stiltiende at acceptere. Vi ønsker at vinde det tabte tilbage – og det gør vi bl.a. ved at vise hvad vi kan tilbyde.

Vi sætter vores priser betragteligt ned – og indfører fælleskontingent. Betaler du kontingent til én aktivitet, så kan du gratis deltage i alle andre aktiviteter også, dog ikke fitness og svømning, hvor der vil være en lille ekstrabetaling.

Endelig indbyder vi vores medlemmer og alle andre til at bringe nye ideer på banen – så vi sammen kan udvikle os. Giver du os en god ide, eller tilmelder du dig vores hær af frivillige hjælpere, deltager du i lodtrækningen om 5 præmier på hvert et års fælleskontingent i ØIF, til en værdi af 300 kr.

Vi byder på en gratis forfriskning i vores juniorklub (Pavillonen) – såsom sodavand, kaffe, popcorn mm.

Vi tænder op i den store grill, og håber på du vil medbringe aftensmaden, som du kan putte på grillen. På den måde vil vi forsøge at genstarte ØIF – på vejen tilbage til fordums tider. Frivilligheden skal blomstre – Vel mødt den 8. juni. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.

På bestyrelsens vegne

Mogens Christiansen