Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

Party Show 2020 er aflyst.

Vi har efter mange svære overvejelser truffet beslutning om, at årets Party Show 2020 er aflyst.

Party Show 2020 var planlagt til afvikling lørdag den 26. september i Østermarie Hallen, som det 39. party show i rækken. Til gengæld kan vi oplyse at allerede nu er datoen fastlagt til næste år, hvor vi vil afvikle Party Show 2021 som et 40 års jubilæumsshow lørdag den 25. september 2021.

Traditionen med Party Show i Østermarie Hallen blev skabt lørdag den 19. september 1981, hvor Johnny Reimar lagde vejen forbi Østermarie med sit 18 mands store partyorkester. Over 1.000 mennesker var samlet i Østermarie Hallen. 5 gange i alt, var Johnny Reimar hovednavnet ved festen, hvorefter vi gik over til selv at sammensætte musikprogrammet. Her besøgte mange dansktopartister Østermarie, f.eks. Birthe Kjær, Keld og Hilda, Tommy Seebach og mange flere. Siden 2003 har vi hvert år haft besøg af vores sønderjyske husorkester OS3. De har været med til at skabe en stemning hvert år, som vores trofaste gæster er meget begejstrede for. De var selvfølgelig også på plakaten i år, sammen med vores lokale orkester Heat Makers. Det samme vil være gældende i 2021.

Enhver som har været til Party Show i Østermarie har svært ved at forestille sig, at man kan holde social afstand, når man først er i gang. Sjældent går der mere end 20 minutter fra musikken starter, til de første mennesker er oppe at stå på stolene og gynger med hinanden under armene. Den traditionelle kædedans, hvor 800 mennesker løber rundt i hele hallen med hænderne på skulderen af hinanden for til sidst at slutte, siddende på hug på dansegulvet – er ikke ligefrem efter de gældende retningslinjer for at undgå coronasmitte.

Holdningen til at ”det vil aldrig blive et rigtigt Party Show” under de betingelser vi kan se frem til gælder i september måned, og de sidste dages eksempler på lokale opblussen af coronasmittede personer rundt om i landet, afgjorde sagen. Vi vil ikke risikere, hverken vores frivillige eller vores gæsters helbred. Så vil vi hellere lægge kræfterne i, for at vende stærkt tilbage lørdag den 25. september 2021 med et stort jubilæums Party Show.

Med venlig hilsen

ØIF.