Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Årets ØIF´er 2017.

Siden 1983 har vi hvert år udnævnt en årets ØIF´er, og det skal vi også i år. Valget er igen i år i den grad faldet på en som virkelig har fortjent det.

Valget er i år sket ud fra indstillinger fra vores afdelinger. Vi fik i alt 3 indstillinger som forretningsudvalget skulle vælge mellem.

Valget er faldet på 1 person som igennem mange år, har optrådt i vores frivillige rækker. Når jeg begynder at læse op fra den indstilling vi har fået, vil det være umuligt at skjule hvem det drejer sig om, så derfor afslører jeg det med det samme. Valget i år er faldet på Claus Ellekjær fra Multi Kidz i Gymnastikafdelingen.

Claus er instruktør for Multi Kidz 1 og 2 med til sammen cirka 80 medlemmer, hvilket Claus har en stor andel i. Claus sprang ud i det som Parkour instruktør - uden at have nogen tidligere gymnastikbaggrund, helt fra begyndelsen, og han er stadig med. Han har en stor del af æren for, at det er blevet en bragende succes – han er lige den rette mand til at undervise i Parkour – her skal det nemlig være sjovt, farligt, spændende osv.  – og instruktøren skal være et voksent legebarn -  og ja - det er Claus.

Det er efterhånden 6 år siden Parkour begyndte i Østermarie og hallen fyldes stadigvæk af en stor flok børn fra hele øen hver uge. Claus fanger rigtigt mange børn med iver og engagement - han giver alt hvad han har for at børnene får en fed oplevelse og bare tonser derud af. 

Claus er også rigtig god til at organisere, få tingene sat på plads – så træningstimerne kører derudaf osv. Han er der hvis vi skal lave PR for Parkour i Østermarie.  F.eks. her i år hvor vi havde inviteret Hans Rømer Skolens 3 kl. elever– de kom og han gav dem et par timer hvor de kunne prøve lidt Parkour  - de tog hjem med en kanon oplevelse. Kort sagt Claus er en person som altid er der – er motiveret og engageret.

Claus, jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne udtrykke vores store tak for din kæmpe indsats for foreningen gennem de sidste mange år, og glæde os over at vores frivillige er villige til at yde en så målrettet og koncentreret indsats for at bevare en forening  – samtidig med at vi håber at du kan findes i vores rækker af frivillige mange år endnu.

    Derfor vil jeg samtidig med jeg overrækker denne vandrepokal samt et gavekort fra Baltic Sea Glass ønske dig mange gange tillykke med udnævnelsen til årets ØIF´ere 2017.