Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

ØIF modtager pokal

Vandrepokal for veludført arbejde er i år tildelt ØIF for arbejdet med drengespring.

ØIF gymnastik 2020 2021

 DGI overrakte pokalen til John Engel, der har stået i spidsen for tilbuddet til alle øens drenge om spring om lørdagen i DGI-hallen.

 DGI skriver i deres begrundelse om overrækelsen af Knud Hansens vandrepokal:

"Østermarie Gymnastik foreningen modtog Knud Hansens vandrepokal, fordi Karina og John Engel er initiativtagere bag drenge spring / ”Gymnastik er også for drenge” i DGI hallen om lørdagen. Det blev en succes med op til 40 fremmødte drenge der havde lyst til at springe. Konceptet var at det var gratis. Dejligt at læse, at I benyttede DGI’s spirepulje for at få projektet til at lykkedes. Endnu bedre at så mange drenge mødte op. Vi håber, at I vil fortsætte dette tiltag og at vi den vej kan få lidt flere drenge til at åbne øjnene op for springgymnastikken og få dem ud på vores lokalforeningshold.

DGI Gymnastik og Fitness udvalg Betina Noltensmejer2

Tak til John, medinstruktører og familien, der alle har gjort et stort stykke arbejde for at få et nyt initiativ op at stå for få flere drenge til at synes, at det er sjovt at gå til gymnastik. Drengespring er et tilbud til alle drenge uanset om de aldrig har gået til gymnastik eller har gået i mange år.

 

For information om den kommende sæson, følg med på facebook ”Drengespring på Bornholm”.