Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ons jan 27 @19:00
Medlemsmøde i Fodbold
Ons jan 27 @19:00
Medlemsmøde i Skytter
Søn feb 07 @10:30
Generalforsamling ØIF

Dans dig glad med Silas Holst

er aflyst

 

Først skulle vi have danset Lørdag den 6. juni - sidenhen blev arrangementet flyttet til den 28. februar 2021. Nu har vi set os nødsaget til helt at aflyse arrangementet, 

 

fordi de nuværende restriktioner omkring forsamlingsforbuddet gør det umuliugt at gennemføre - og disse restriktioner varer foreløbig indtil netop den 28. februar.

Alle som allerede har købt billetter har fået refunderet de indbetalt beløb.

Vi håber vi senere kan vende tilbage med dette arrangement, men det er i øjeblikket ikke muligt at melde en bestemt dato ud. Hold øje med hjemmesiden.

Med venlig hilsen

ØIF. 

Er du også vild med dans, så kan du godt glæde dig. Silas Holst melder nemlig klar til

ØIF´s danse-event, Dans dig glad.

Så er det blevet tid til at finde de dansevenlige sko frem og smøre hofterne. Vi er nemlig meget glade for at kunne præsentere Silas Holst, som står klar til at sætte fut i dansegulvet og booste den gode energi til ØIF´s danseevent "Dans dig glad" d. 28. februar 2021 i Østermarie kl. 13:00 – 16:00

Formålet med ØIF´s "Dans dig glad" danseevent er i sin enkelthed at give dig en eftermiddag fyldt med latter og sjov! Vi får dig til at slippe kontrollen og løsne op i kroppen, når vi tænder musikken og giver den gas. Dans har nemlig den fantastiske egenskab, at det kan booste selvtilliden og give fornyet energi. Hjernen frigiver simpelthen en masse endorfiner, som giver den helt naturlige følelse af lykke og overskud.

Kom enten alene eller tag din mor, far, søster, bror, veninde eller ven under armen. Uanset hvor mange eller få I er, så lover vi en eftermiddag fyldt med socialt samvær og masser af livsglæde. Aldersgrænse 15 år. Prisen for arrangementet er 200 kroner pr. person, men hvis du kan samle mindst 10 personer, er der rabat på deltagelsen. For vores egne medlemmer er der yderligere rabat. Se mere på vores hjemmeside www.øif.dk, hvor tilmelding også foregår.

Vi danser i selskab med Silas Holst, som har sammensat nogle lækre dansetrin til dig, der nok skal få selv den mest generte danser ud på gulvet. Og du behøver ikke at være Saturday Night Fever-kompetent for at danse med. Så længe du er klar på at have en festlig formiddag fyldt med latter, så er arrangementet lige noget for dig.

Vi glæder os til at se dig. Forhåbentlig kan vi smitte med lidt danseglæde.

Tilmelding foregår via vores hjemmeside på www.øif.dk

De praktiske spørgsmål

Hvornår er det?
Østermarie Hallen: Søndag d. 28. februar 2021. Dørene åbner kl. 12.00.

Hvor lang tid varer det?
Eventet varer 3 timer, og der er indlagt pauser undervejs.

Hvad koster det?
200 kroner pr. person + gebyr for tre danseglade timer.

Hvor er det henne?
Østermarie Hallen, Idrætsvej 2, 3751 Østermarie

Er der garderobe til mine ting?
Der er gratis garderobe.

Sælger I mad?
Det er muligt at købe mad i Hallens Cafeteria.

Hvad skal jeg tage på?
Tag noget behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Vi anbefaler hellere en sportstop og kondisko end jeans og stilletter.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Gå ind på vores hjemmeside www.øif.dk -vælg ”om ØIF” og vælg ”kontakt” og vælg "Tilmelding til Silas Holts danse event i ØIF"

Oplys navn, adresse og telefonnummer, samt antal ønskede billetter. Betaling foregår efterfølgende via bankoverførsel eller Mobil Pay.

 

Medlemsmøde i ØIF Gymnastik   Årligt medlemsmøde i ØIF gymnastik afholdes den 19/1 kl. 1 [ ... ]

Læs mere...

Generalforsamling og medlemsmøder i ØIF. På grund af coronasituationen og de dermed forbundne re [ ... ]

Læs mere...

Der er lukket indtil videre, følg med på ØIF mvh.Bestyrelsen

Læs mere...