Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

ØIF Party Show for Børn 2018.

Fredag den 2. Marts afvikler vi for anden gang et Party Show for Børn med

KAKA og DJ PHARFAR.

Det er for børn i 2. – 6. klasse i alle bornholmske skoler.

Billetter købes via MobilPay – og billetterne koster 150 kroner. Party Show for Børn begynder klokken 17.30 – og slutter klokken 21.

Foruden diskotek og spisning kommer KAKA og DJ PHARFAR og underholder.

Mandag den 11. december åbner vi for billetsalget – og det foregår via MobilPay på nr. 59562. Prisen er 150 kroner og inkluderer selvfølgelig også en lækker menu, som serveres ved de pyntede borde fra klokken 17.30.

Ved tilmeldingen skal man oplyse hvilken skole og hvilken klasse man går i, for så vil der blive taget hensyn til det ved bordplanen.

Forældrenes mobilnummer skal også oplyses, så vi er helt sikre på vi kan komme i kontakt med forældrene, hvis der skulle opstå en uforudset situation, såsom hjemve eller lignende. Det var der dog på intet tidspunkt optræk til sidste år – tværtimod. ØIF stiller op med en hær af frivillige som sørger for at børnene får en alle tiders oplevelse – i trygge og sikre rammer.

Det vil også inkludere ”forældreparkering” i klublokalerne på den anden side af parkeringspladsen, for I Hallen er forældrene ikke velkomne. Det er tænkt hvis man skal transportere sine børn til Østermarie, og ikke ønsker at køre frem og tilbage – så kan man nyde en kop kaffe eller sodavand i ”Forældreloungen”.

ØIF har arbejdet hårdt for at få de sidste detaljer på plads, så vi kan offentliggøre musiknavnene – og dermed åbne for billetsalget. Det kunne måske være et godt gaveønske at sætte på julens ønskeseddel. Hvis forældre – eller bedsteforældre har lyst til at give sådan en gave – så vil vi selvfølgelig sørge for at der bliver udstedt et gavebevis som kan pakkes ind og lægges under juletræet. Hvis billetten ikke skal benyttes som gave, vil det være nok med at betale via MobilPay og en SMS til Anja på 30 60 58 21 eller Linda på 30 53 90 17.

Arrangementet er støttet af Sparekassen Bornholms Fond, samt Nordea Fonden.

 

For yderligere oplysninger henvises til følgende medlemmer i udvalget for Børne Party i ØIF.

 

Anja Petersen tlf. 30 60 58 21 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Linda Lassen tlf. 30 53 90 17 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.