Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

ÅRETS ØIF-er, 2011

 

Som sædvanlig har vi også i år haft flere kandidater at vælge mellem, da vi skulle finde Årets ØIF-er.

Flere afdelinger pegede på kandidater fra egne rækker og i Hovedbestyrelsen pegede flere på kandidater med bredere men måske mindre synlige betydninger for foreningens funktioner.

 

Blandt de foreslåede kandidater skulle Hovedbestyrelsens forretningsudvalg, bestående af formand, næstformand, kasserer og sekretær derefter vælge den endelige prismodtager.

Det var ikke let, og for første gang i mange år var der da heller ikke enstemmighed i firebanden, men én kandidat kunne dog efter megen diskussion samle alle fire stemmer. En enkelt dog modstræbende.

 

Årets ØIF-er er sædvanen tro en person, som med stor iver og kompetence i en årrække har arbejdet ihærdigt for at sikre gode muligheder for de aktive idrætsudøvere i foreningen.

 

Vel er årets ØIF-er ikke selv særlig idrætsaktiv, hverken som en af foreningens mange aktive idrætsudøvere eller som en af dens mange trænere og holdledere. Ja faktisk er det vist adskillige år siden, vedkommende har været medlem af en af afdelingerne. Men som aktiv forælder ses vedkommende jævnligt i foreningen.

 

Ikke desto mindre er Årets ØIF-er kendt af stort set alle medlemmer over 20 år, i hvert fald alle dem, der har medvirket ved gennemførelsen af bl.a. årets store satsning ”Party Showet”, for her demonstrerer årets ØIF-er, som ellers oftest holder sig i baggrunden, sit store overblik og sin evne til at sætte andre i gang.

Her viser Årets ØIF-er sig som en sand mester i logistik og sørger for at alle bliver grundigt orienteret om, hvordan man sikrer, at festen bliver en enestående oplevelse for festdeltagerne. Og det har i mange år været et arrangement, som der kun tales positivt om ude på øen.

 

Og ikke mindst for kassererens nattesøvn og stressniveau er den indsats uvurderlig.

 

Uden Årets ØIF-ers indsats ville Partyshowet ikke være, hvad det er blevet.

 

Og det ville ØIF i øvrigt heller ikke.

 

Kære Theresa. Du går heldigvis ikke af vejen for en god spøg. Flertallet af forretningsudvalget vil takke dig mange gange for det og for din medvirken i vore bestræbelser på at få uddelt Årets ØIF-pris til den eneste, der i år virkelig har fortjent den.

 

Hvad ville – udover PartyShowet – afviklingen af loppemarkedet, etableringen af familiesvømningen, overtagelsen, flytningen og opsætningen af vores nye pavillon, den gode stemning i Hovedbestyrelsen, medfølelsen og indsatsen for betrængte afdelinger, og alt muligt andet i ØIF være uden Mogens, foreningens formand gennem de seneste 22 år.

 

Jeg vil derfor bede Mogens komme herop og modtage det synlige bevis på udnævnelsen til Årets ØIF-er 2011.

Opråb til alle i Østermarie Håndbold!!! Kære alle i Østermarie Håndbold Så er det nu I skal [ ... ]

Læs mere...