Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

Årets ØIF´er 2006.

 

I år er valget faldet på en person, der gennem en lang årrække har udført et stort stykke arbejde. Hun har aldrig tidligere været fremme i de forreste rækker når nogen skulle honoreres eller roses. Hun har derimod altid bare udført sine opgaver som hun har påtaget sig til alles tilfredshed og uden at gøre det store ud af det. Vi finder det derfor på høje tid at udnævne Bente Hellisen til årets ØIF´er 2006:

 2006

Bente, jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne udtrykke vores store tak for dit mangeårige arbejde for foreningen. Du er altid parat til at stille op når der er brug for en hånd. Du har så længe jeg kan huske tilbage, og det er efterhånden mange år, altid været den der er med når der skal bages æbleskiver. Du stiller altid som den første sammen med Alice og Otto og du er altid den sidste der kører hjem når alt er ryddet op og pakket sammen.

Derudover er du stadig med som modtager af opkald til loppemarkedsindsamling hver måned.

Hvis blot vi havde nogle flere af din slags – så ville alle opgaver være meget lettere at få udført. Du er det jeg vil kalde et rigtigt foreningsmenneske som altid sætter fællesskabet før dig selv. En ledertype som meget ofte bliver overset, hvilket vi vel også har gjort i mange år. Derfor vil jeg samtidig med jeg overrækker denne vandrepokal samt et gavekort fra Baltic Sea Glass ønske dig mange gange tillykke med udnævnelsen til årets ØIF´er 2006.

Opråb til alle i Østermarie Håndbold!!! Kære alle i Østermarie Håndbold Så er det nu I skal [ ... ]

Læs mere...