Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

Årets ØIF´er 2004.

 

 

I år er valget faldt på en leder, der gennem en lang årrække har udført et kæmpe arbejde, især for ungdommen. Hun er stadig aktiv i ØIF, selvom hun i mange år ikke har haft bopæl i området, og hun er stadig god for mange nye initiativer og tiltag. Det er gymnastikken, der især nyder godt af hendes arbejde, og nu er der vist ikke mange der er i tvivl om at årets ØIF´er 2004 er:

 

Marianne Jensen.

 

 

Marianne har gennem lige så lang tid som jeg kan huske, været træner for gymnastikkens ungdomshold hver eneste vinter. Du er også stadig aktiv på klubbens hold, og jeg har ikke overværet nogen gymnastikopvisning i ØIF, hvor du ikke har haft en stor rolle. Du tog initiativ for nogle år siden til at genindføre mærketræningen, og uden at have meget forstand på det, har jeg en fornemmelse af, at gymnasterne fra ØIF er blandt de bedste på øen, og det er jeg sikker på du har haft stor indflydelse på. En ting ved jeg og det er at I er langt den største afdeling i klubben med mere end 250 medlemmer, og i er også en af de allerstørste gymnastikafdelinger på øen, det er blandt andet din fortjeneste.

 

Foruden din store indsats i gymnastikafdelingen, er du også ind i mellem at finde blandt de aktive når der kaldes på hjælp. F.eks. går du ikke af vejen for at møde op søndag morgen efter Party-Show og tage fat med gulvskrubben. Du er en af de ledere vores forenings eksistens er afhængig af, og jeg vil håbe at du er at finde i vores rækker mange år endnu.

 

Tillykke med udnævnelsen til årets ØIF´er 2004.

Opråb til alle i Østermarie Håndbold!!! Kære alle i Østermarie Håndbold Så er det nu I skal [ ... ]

Læs mere...