Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

Årets ØIF´ere 2016.

Siden 1983 har vi hvert år udnævnt en årets ØIF´er, og det skal vi også i år. Valget er igen i år i den grad faldet på nogen som virkelig har fortjent det.

Valget er i år sket ud fra en indstilling fra 2 af vores udvalg, nemlig fodbold og håndbold. Hæderen går til fodboldafdelingen, men det er dejligt at se der er flere som tænker det samme.

Valget er faldet på 2 personer som igennem mange år, har optrådt i vores frivillige rækker. Når jeg begynder at læse op fra den indstilling vi har fået, vil det være umuligt at skjule hvem det drejer sig om, så derfor afslører jeg det med det samme. Valget i år er faldet på Ann Sofie og Michael Sonne. Da vi har forsøgt at holde udnævnelsen hemmelig for modtagerne, har vi desværre kun Ann Sofie til stede i aften.

Fra indstillingen:

Familien Sonne, herunder hele børneflokken, er startet i fodboldafdelingen men navnet er også dukket op på medlemslisten i mange andre af vores afdelinger, såsom håndbold, gymnastik, badminton, svømning og fitness.

Ann Sofie var i sin tid med fra den spæde start med damefodbold i ØIF, hvor hun i mange år var en af banens – eller øens – bedste spillere, med et fantastisk boldøje der også gjorde alle andre gode. Igennem de sidste mange år har Ann-Sofie været fnuggi-træner og indviet de mindste spillere i fodboldens glæder. En ofte lidt udfordrende opgave at styre en flok lopper på op til 20 spillere i alderen fra 3 – 7 år. Med en engels tålmodighed har Ann-Sofie evnet at holde gang i fodbolden i ØIF og fået en masse nye spillere til at dyrke fodbold. I dag vil de fleste ungdomsspillere i ØIF kunne tænke tilbage på, at det var Ann-Sofie som lærte dem de første tricks inden for fodbolden. Frem for alt så elsker de små boldspillere bare Ann-Sofie. Hun nøjes dog ikke med at være aktiv på banen, nej hun er også mangeårig ungdomsformand i fodboldudvalget.

Michael har på den anden side koncentreret sin gerning på herresiden, både for seniorer og junior. Han har trænet juniordrengene, foruden han tit har givet en hånd med inden for seniortræningen. Her er han stadig aktiv ind imellem, og kravler ind på banen hvis det er nødvendigt, og viser de unge spillere hvordan kampgejst, engagement og kampglæde er en del af fodboldspillet.

 

Både Ann-Sofie og Michael driver deres trænergerning med en positiv indgangsvinkel til den enkelte spiller, at vi skal skabe plads til alle der elsker fodbold.

Sidst men ikke mindst er familien Sonne altid at finde blandt hjælperne til vores ikke idrætslige arrangementer, og her er de også beviste om at oplære deres børn til at yde før man kan nyde.

Ann Sofie, jeg vil derfor gerne bede dig om at komme herop, så jeg kan overrække dig denne pokal som tegn på at du og Michael er blevet årets ØIF´er 2016, de 34. i rækken.

Ann Sofie og Michael, jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne udtrykke vores store tak for jeres kæmpe indsats for foreningen gennem de sidste mange år, og glæde os over at sådan ”gamle ØIF´ere” er villige til at yde en så målrettet og koncentreret indsats for at bevare en forening – samtidig med at vi håber at I kan findes i vores rækker af frivillige mange år endnu.    

Derfor vil jeg samtidig med jeg overrækker denne vandrepokal samt et gavekort fra Baltic Sea Glass ønske Jer mange gange tillykke med udnævnelsen til årets ØIF´ere 2016.

 

Opråb til alle i Østermarie Håndbold!!! Kære alle i Østermarie Håndbold Så er det nu I skal [ ... ]

Læs mere...