Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

Turen til Global Kidz, Nørrebro, Lørdag den 10. november

 

 Two Step Global Kidz

Dagen startede med spændte trætte børn kl 6.00 lørdag den 10 november ved rønne færge. Øif's danse hold two step, skulle en tur til Nørrebro og danse med en af verdens bedste dancehall dansere fra Jamaica som hedder Sri Lanka Ritical. Det var igennem danseskolen Global kidz, vi havde fået aftalen hvor vi skulle danse i Osramhuset.

Vi kom til Osramhuset 1 time før vi skulle danse, så der var god til madpakker og til at skifte tøj.

Kl.12.00 kom Sri Lanka, og så gik det hurtigt i gang. Der blev svedt, danset, grinet og pigerne fandt hurtigt deres Groove og var meget koncentreret igennem de 2 timer vi dansede. Vi lærte en masse grundtrin, samt navne på danse bevægelser. Det var sjovt at se, at mange af de ting vi danser hjemme i Østermarie, går igen her.

Efter 1,5 time var pigerne helt færdige og lå på gulvet med helt røde kinder. Så kaldte Sri Lanka pigerne op til en sidste dans. De havde lige gemt lidt mere energi, og de havde en fest.

Til trods for Sri Lanka ikke talte dansk, og jeg som underviser måtte oversætte så godt jeg kunne, forstod pigerne hvad de skulle. Dette beviser at dans er et universalt sprog og taler for sig selv.

Da vi var færdige med at danse fik Sri Lanka en masse kram fra pigerne og han fortalte hvor sjovt han syntes det havde været, samt hvordan han kunne mærke pigernes glæde ved dans og det betød meget for ham.

Two Step s tur til Global Kidz København

Bagefter tog vi på Fisketorvet og spiste på McDonalds og kiggede os rundt. Vi var i lidt butikker og pigerne fik shoppet lidt.Vi sluttede af i en kæmpe slik butik med vej selv slik og jeg skal lige før de købte en masse guf. Håber dog ikke de spiser det hele på en gang.

 Det var en inspirerende, glad, dansene og sjov tur. 

Der kom nogle fine kommentar fra pigerne undervejs.

* Jeg ville ønske at vi kunne tage tilbage og danse med ham manden igen lige nu.

* Det er ligesom om denne tur har gjort os bedre venner.

Jeg som instruktør takker forældrene for lån af søde børn, min mand for at tage med og hjælpe, samt  ØIF for at muliggøre denne tur. Det har været så fantastisk.

Two Step 1