Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

Parkour holdets tur til Bounce, Malmø, lørdag den 3. november

 parkour bounce Malmø

Parkour holdet holder normalt til i Østermarie, men ikke denne gang, lørdag den 3. november, tog hele holdet til Bounce, Malmø i Sverige.

 Hele bussen summede af spænding, da Parkour holdet lørdag den 3. november tog til Bounce i Malmø. Holdet mødte glade op lørdag morgen kl.05:30 ved Østermarie hallen, hvor en af Gudhjem busserne stod klar.

Næsten hele holdet sov da de 06:30 tog den tidelige færge, men da bussen begyndte at køre fra færgen var alle spændte og lys vågne.

 En lang bustur.

Lyden og duften af sodavandsflasker der blev åbnet og vingummier der blev spist, var overalt i bussen mens turen gik mod Malmø. Alle var spændt på dagens program ”så Parkour - nu er vi i Malmø, er i klar til at lære noget parkour og nogle nye spring?” blev der spurgt, og et jubel af glade gymnaster kom som svar til Claus Ellekjærs velkomst intro.

En helt ny verden.

Alle var spændte og glade da Bounce åbnede kl 10:00, og en af de mange trænere stod klar til, at tage imod holdet, og give dem de rigtige instrukser og regler. Først blev hele holdt, og trænere sluppet løs på de mange trampoliner, i en times tid. Der efter kom en af trænerne og lærte holdet nogen fif og tricks. Derefter var der fri leg i hele parken.

En af de store overraskelservar de sokker holdet fik til at lave gymnastik i, for da tiden var gået og det var tid til at gå tilbage til bussen, fik holdet at vide at de måtte tage sokkerne med hjem.

Vi har lært så meget nyt

Der var ingen sure miner at se, da holdet kom tilbage i bussen, det eneste man kunne høre var ”jeg har lært så meget i dag”, ”jeg kan ikke vente med at vise mine venner, alt det jeg har lært” eller ”jeg håber at vi skal bruge alle de ting vi lærte i dag til opvisningen”.

Derefter gik turen til Mac Donalds, hvor alle fik noget god mad. Og så var det tid til at tage hjem, og på bådturen hjem blev der spist slik og spillet kort, men mest af alt blev der snakket om den fantastiske dag.

parkour Malmø

Instruktørerne fra Parkour holdet