Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

Jens Folkmann udnævnt som æresmedlem i ØIF.

Lørdag den 15. februar afholdt ØIF De frivilliges fest med 125 deltagere i Hallens Cafeteria. En fantastisk fest hvor de frivilliges indsats i 2019 blev fejret.

En særlig hæder tilfaldt vores mangeårige bestyrelsesmedlem i skytteafdeling og frivillige hjælper gennem 50 år Jens Folkmann,

idet han blev udnævnt til æresmedlem i ØIF. Hermed kom Jens i selskab med kun 3 andre medlemmer i ØIF, nemlig Frede Clausen samt Otto og Alice Larsen.

Jens Folkmann blev valgt ind i skydeudvalget første gang i 1972 og sad der til 1980, hvor han holdt en pause i bestyrelsen. Jens kom i bestyrelsen igen i 2003 og er fortsat aktiv i udvalget.

Jens har altid stået klar til at hjælpe alle dem der kommer på skydebanen og kommer altid med en sjov bemærkning.

Selvom Jens flyttede til Nexø finder han stadig vej til Østermarie og har altid hjulpet til med mange praktiske gøremål i kraft af sin erfaring som tømrer.

Da skytteafdelingen arrangerede skoleskydning, og Østermarie kvalificerede sig til landsfinalen i Vingsted, hvem kunne så afse tid til sådan en rejse og køre til Vingsted - det kunne Jens, og han stillede også selv bil til rådighed.

Jens er også med på nye tiltag og har derfor hjulpet til med at afholde Biatlon stævner, selvom man nok ikke forestiller sig at man ser dig ude og løbe.

Når der skal laves noget på banen i kælderen eller i Ølene, så er Jens altid klar til at hjælpe.

Jens fik overrakt æresmedlemsdiplom og en gavekurv af formanden for ØIF og formanden for ØIF´s skydeafdeling Søren Clausen. I den forbindelse udtalte formanden:

Jens Folkmann

Derfor Jens – du har om nogen fortjent at blive ØIF´s nyeste æresmedlem, og jeg er stolt over at det kan ske her i aften, sammen med alle andre frivillige i ØIF. Vores forening lever ikke kun af kontingentkroner og de penge vi kan tjene på arrangementer – vi lever i høj grad på grund af frivillige som dig Jens.

Jens, du er en af de medlemmer i vores forening, som bare altid er til stede, når der skal ydes en indsats – og det har du været lige så længe jeg kan huske. Du gør ikke det store væsen af dig – men du gør en kæmpe indsats. Der skal lyde en kæmpe tak til dig og tillykke med æresmedlemsskabet i ØIF.

Party Show 2020. På grund af situationen med Corona i Danmark

Læs mere...