Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

Årets ØIF´er 2013.

Siden 1983 har vi hvert år udnævnt en årets ØIF´er, og det skal vi også i år.

Valget er i år faldet på Pernille og Tonni Mogensen.

 

Tonni har i mange år været træner i både fodbold og håndbold, såvel ude som inde året rundt. På fodboldbanen styrer Tonni med ”hård hånd” ca. 15 spillere i alderen 8 – 13 år. Han er altid velforberedt og meget afvekslende i sin træning. Han har formået at hente 3 – 4 spillere fra Svaneke til ØIF. Har en fantastisk evne til at få den enkelte spiller til at yde sit bedste efter evne, og at give den enkelte spiller selvtillid. En fornøjelse at se dem blomstre op som fodboldspiller og finde den plads hvor de gør det bedst.
De samme kvaliteter ses som håndboldtræner i U16 drenge, hvor vi med stolthed kan stille et hold i ØIF. Elite Bornholm så gerne et par spillere herfra, men de foretrækker at nøjes med klubbold…. Hos Tonni.
Indendørs til fodbold springer det især i øjnene at Tonni med sin rolige stemme styrer slagets gang. Alle spilleres øjne er rettet mod Tonni som får deres fulde opmærksomhed, en sjælden kvalitet hos trænere/ledere. Så måske lurer der en Mikkel Hansen eller en Messi i ØIF.
Bag hver mand står en kvinde, i dette tilfælde Pernille. Foruden at styre en flok lopper i U8 håndbold, har de sammen formået at samle et hold til U10, især en del seje piger, som troligt træner hver onsdag. Skønt at dele boldglæden med alle de skønne unger.
Pernille har altid frugt og grønt med i rygsækken til fælles fortæring. Ind i mellem er der også kage. Pernille har en fantastisk evne til at ”fjolle” og lege bold med de yngste.
Udover det sportslige, så er Pernille og Tonni også trofaste hjælpere til alle andre arrangementer i ØIF. Til Party Show finder vi altid Pernille og Tonni på serveringsholdene og er også her meget villige til at hjælpe nye i gang. De er også i den flok som holder ud til den bitre ende sent på natten. Vores Familie Legedag nyder selvfølgelig også godt af deres indsats, og nok især Pernille sprudler med mange gode ideer og påhit.
Pernille og Tonni, jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne udtrykke vores store tak for jeres mangeårige arbejde for foreningen – samtidig med at vi håber at I kan findes i vores rækker af frivillige ledere mange år endnu.    
Derfor vil jeg samtidig med jeg overrækker denne vandrepokal samt et gavekort fra Baltic Sea Glass ønske jer mange gange tillykke med udnævnelsen til årets ØIF´ere 2013.

Opråb til alle i Østermarie Håndbold!!! Kære alle i Østermarie Håndbold Så er det nu I skal [ ... ]

Læs mere...