Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

hoenen

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

Årets ØIF´er 2014. 

Siden 1983 har vi hvert år udnævnt en årets ØIF´er, og det skal vi også i år. Valget er i år i den grad faldet på en som virkelig har fortjent det.

Forretningsudvalget var i den heldige situation at vi fra afdelingerne fik flere rigtig gode emner at vælge imellem, da vi bad om indstillinger til årets ØIF´er. Det er dejligt at vi har så mange frivillige som yder så stor en indsats for vores forening, at det bliver bemærket.

Valget er i år faldet på en person som i den grad, gennem de sidste par år, er vendt tilbage i vores frivillige rækker. Han har en lang fortid bag sig som frivillig i ØIF, såvel som aktiv som træner og leder. Han begyndte i fodboldafdelingen, hvor han både var spiller, træner, dommer men også formand. Senere var det badmintonafdelingen der stod på programmet – og nu gennem de sidste par år har det været en indsats som helt sikkert vil komme alle vores afdelinger og medlemmer til gavn.

De fleste har sikkert gættet at årets ØIF´er 2014 er Finn Nielsen. Det skal ikke være nogen hemmelighed at du har været i kikkerten et par gange, men vi har altså valgt at vente med at udnævne dig til i år, hvor vi her i aften sidder i resultatet af din kæmpe indsats. Du har været den trofaste hjælper som uge efter uge har gået og bygget på vores Pavillon, lige fra dengang den blev kørt fra skolen i 2012 og til nu hvor vi er næsten færdige. Vi er – især på grund af din indsats, så langt at Pavillonen har været i brug siden 1. oktober, og jeg er sikker på den vil finde anvendelse til mange spændende ting i de kommende år.

Finn, du er lidt af ”ener” – ikke kun fordi du helst har villet arbejde alene i løbet af ugen, og så helliget dig familien i weekenderne, men også fordi du er én af de meget få ”gamle medlemmer”, som er vendt tilbage til ØIF som frivillig hjælper efter en pause. Lad din indsats her i Pavillonen være inspiration til mange andre, som tidligere har været aktiv i foreningen – og som måske er ved at komme op i det man kalder ”den 3. alder” – så andre ser muligheder for at hjælpe til og dermed styrke vores sammenhold i ikke blot ØIF, men i hele lokalsamfundet.

Finn, du kan desværre ikke være til stede i aften, for så ville jeg have bedt dig om at komme herop, så jeg kunne overrække dig denne pokal som tegn på at du er blevet årets ØIF´er 2014, den 32. i rækken.

Finn, jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne udtrykke vores store tak for din kæmpe indsats for foreningen gennem de sidste par år, og glæde os over at sådan en gammel ØIF´er stadig er villig til at yde en indsats – samtidig med at vi håber at du kan findes i vores rækker af frivillige mange år endnu.    

Derfor vil jeg en af de nærmeste dage overrække dig denne vandrepokal samt et gavekort fra Baltic Sea Glass, og ønske dig mange gange tillykke med udnævnelsen til årets ØIF´er 2014.

Opråb til alle i Østermarie Håndbold!!! Kære alle i Østermarie Håndbold Så er det nu I skal [ ... ]

Læs mere...